Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Gaasbeek Dag voor dag Kosten Groene uitvaart Columns Nieuws Agenda Contact

Inspiratiedag Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Datum 26-05-2019
Tijdstip 11:00 - 16:30
Locatie Provincialeweg 2
9463 TK Eext
Inspiratiedag Natuurbegraafplaats Hillig Meer
Datum: zondag 26 mei 2019 - 11:00 uur - 16:30 uur
 
Op zondag 26 mei organiseren we op Hillig Meer alweer de zesde jaarlijkse inspiratiedag. Het thema dit jaar is verbinding: met de natuur, het verleden, en met elkaar. De Inspiratiedag begint om 11:00 en duurt tot 16:30. Er is een informatiemarkt met standhouders en uitvaartverzorgers,  er zijn demonstraties van diverse ambachten zoals rietvlechten en steenhouwen, en u kunt  een lezing of presentatie bijwonen.  Ook kunt u deelnemen aan een natuurwandeling over het landgoed Heidehof.  Het geheel is omrand met muziek. Hillig Meer is zelf ook met een kraam aanwezig.

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2019 Freda Gaasbeek