Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Kosten Groene uitvaart Columns Nieuws Agenda Contact Natuurbegraven

Als er een melding komt... Van der Kolk

24/7 beschikbaar zijn.
Ze vragen vaak aan mij of het niet belastend is dat ik 24 uur per dag beschikbaar moet zijn. Ondertussen ben ik er aan gewend geraakt. Ook word mij vaak gevraagd hoe de klanten mij vinden. Dat kan op vele manieren. Via Google wordt mijn website goed gevonden, maar ook veel begeleidingen die ik mag doen komen uit mijn eigen netwerk. Zo heb ik al veel leden van mijn hardloopgroep mogen begeleiden. Ze kennen mij dan vaak van de training op zaterdagochtend, waar ik zonder make-up en haar in model aan meedoe. Puur natuur zullen we  maar zeggen. Ook heb ik wel in mijn eigen familiekring een uitvaart mogen begeleiden, of bij oud-collega's. In de jaren dat ik actief ben in het vak heb ik mijn zakelijk netwerk steeds meer uitgebreid en zo komen er ook wel eens mensen bij mij terecht, via de kistenleverancier of de notaris. Het komt ook wel eens voor dat zorgmedewerkers uit verzorgingshuizen mijn naam noemen.
Tijdens een begeleiding heb ik de laatste verzorging samen gedaan met een wijkverpleegkundige. Direct hadden wij een prima samenwerking. Ze was ook bij het afscheid aanwezig en daar hebben we elkaar nog even gesproken. Kort daarna overleed haar eigen schoonmoeder en toen heeft ze aan haar schoonfamilie voorgesteld om mij te bellen. Het was op een zondagavond en ja dan pak ik mijn spullen bij elkaar en ga aan de slag. Samen met de dochters hun (schoon)moeder verzorgd en de natuurlijke manier van opbaren met de BioSac 200 toegepast. Met elkaar hebben we een liefdevol afscheid samengesteld.
Na afloop kreeg ik onderstaande referentie. Altijd fijn om te ontvangen. 

Ik heb Freda leren kennen in mijn werk als verpleegkundige in de wijk, daar heb ik samen met haar de laatste zorg mogen doen bij een client van mij. Gelijk dacht ik wow wat een fijne manier en zo persoonlijk, wat een mooie "persoonlijkheid" deze vrouw.

Toen mijn schoonmoeder overleed was het ook niet zo moeilijk en heb ik Freda gebeld of ze tijd had om een uitvaart te regelen. En zo gebeurde het.
Freda, wij als familie hebben je begeleiding als warm, integer, persoonlijk en intens fijn mogen bewaren.
Je was er voor ons in heel verdrietige, moeilijke tijd. Tot in de puntjes heb je alles geregeld, niet of nergens hoefden we aan te denken, we hebben de uitvaart samen mogen bedenken en het is geheel in de geest van onze lieve mam gegaan. Alles is die dag mooi verlopen. Nog een belangrijk punt: Ook de opbaring, op de nieuwe natuurlijk manier ,hebben wij heel fijn gevonden. Geen koud lichaam, geen verandering in de dagen na het overlijden. Dit gaf ons de kans haar tot het laatste moment te houden zoals ze was. Freda dank dank voor je begeleiding.
Lieve groet, Familie v.d. Kolk.

Lees hier meerdere referenties

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2020 Freda Gaasbeek