Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Sponsoring

Hey inwoners van Stadshagen en mede-ondernemers in Zwolle!
Als sponsor van Symphonica Stadshagen, wil ik niet alleen ondernemers, maar ook alle bewoners van onze prachtige stad iets vragen.
Want Symphonica Stadshagen is meer dan alleen een muziekfestival - het is een viering van gemeenschap, cultuur en verbondenheid die voor iedereen toegankelijk is.
Vanaf de allereerste editie was dit evenement een groot succes, en dat succes blijft groeien dankzij de steun van mensen zoals jij en ik. Maar laten we niet vergeten dat het organiseren van zo'n grootschalig evenement ook behoorlijk wat kost.
En hier komt de belangrijke boodschap: Symphonica Stadshagen is vrij toegankelijk voor iedereen. Dat zal ook zo blijven. Maar dat betekent niet dat er geen kosten gemaakt worden, integendeel. 
Daarom wil ik een beroep doen op iedereen in Zwolle en omstreken. Help je mee? Of je nu een ondernemer bent die kan sponsoren of een bewoner die een bijdrage wil leveren, jouw steun is essentieel om ervoor te zorgen dat Symphonica Stadshagen elk jaar vrij toegankelijk blijft.
Laten we samen blijven investeren in cultuur, gezelligheid en gemeenschap. Laten we samen Symphonica Stadshagen groot maken en het voor iedereen mogelijk maken om te genieten van dit prachtige evenement.
Wie doet er mee?

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek