Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Columns Contact
Geplaatst op 21 May 2021

Funeral Fair Festival

We hopen allemaal dat het Coronatijdperk snel voorbij is. Gezelligheid op een festival hebben we allemaal gemist. Pak dan nu de kans om die sfeer weer te ervaren en tegelijkertijd inspiratie op te doen over afscheid. In de prachtige tuin van Appeltern wordt de Funeral Fair georganiseerd. Diverse standhouders laten hun bijzondere producten zien.  Mooie kleurrijke producten en liefdevollen diensten die je aanzetten tot nadenken over wat je zelf graag wil. Het is in een prachtige omgeving en er is ruimte voor genieten van een lekker hapje of drankje.
Voor meer informatie zie de website
 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2021 Freda Gaasbeek