Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Kosten Groene uitvaart Columns Nieuws Agenda Contact Natuurbegraven
Geplaatst op 23 oktober 2019

Lezing Testament en uitvaartwensen

Nalatenschap
 
Als kind is Bert al anders dan de rest. Hij wordt gezien als een storende factor. Zijn moeder houdt hem altijd de hand boven het hoofd. In zijn jonge jaren trekt hij de wereld in. Hij trekt zich steeds meer terug van de familie.
Als zijn moeder overlijdt wordt het contact steeds moeizamer. Dan wordt hij ziek en zijn gezondheid gaat hard achteruit. Dat hij ook snel komt te overlijden had hij zelf en ook zijn familie niet verwacht.
 
Zijn zus heeft nog wel aan hem gevraagd of hij een testament heeft laten opmaken. Dat regelen we nog wel zei hij. Maar helaas kwam zijn overlijden te snel. In zijn huis vindt ze een handgeschreven laatste wens. Zijn nalatenschap wilde hij graag ten goede laten komen aan een goed doel. Deze verklaring is niet voldoende. Het wettelijk erfrecht wordt toegepast. De nabestaanden hebben zijn wens wel gerespecteerd.
 
Regel je nalatenschap op tijd. Om je te inspireren organiseren Notaris Jeannet Selles  en uitvaartbegeleider Freda Gaasbeek een lezing.
 
LEZING:
Onderwerpen: Testament en volmacht en uitvaartwensen
Wanneer: 12 november 2019
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Notariaat Elzerman, Veerallee 18 te Zwolle
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@freda.nl
of te bellen naar 06-42513280
 
 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2020 Freda Gaasbeek