Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Kosten Groene uitvaart Columns Nieuws Agenda Contact Natuurbegraven
Geplaatst op 14 oktober 2019

Undercover in Nederland

Undercover / Alberto Stegeman / Misstanden in de uitvaaartbranche

Hebben jullie zondagavond Undercover in Nederland gezien? 
Geloof mij: Dit is echt uitzonderlijk.  
Het lijkt er op dat een ondernemer zijn concurrent te kijk wil zetten.  
De keuze om een ondernemer in te schakelen als er iemand is overleden is soms ondoordacht maar veel vaker weloverwogen. In Zwolle is er voldoende keuze. Om die keuze goed te kunnen maken is het goed om je er eens in te verdiepen. Er staan advertenties in regionale kranten, huis-aan-huis kranten en in wijkkranten. Welke advertentie spreekt je aan? Ga dan eens kijken op de website. De volgende stap is dan om eens in gesprek te gaan. Persoonlijk kennismaken is toch het meest verhelderend. Want een foto kan je wel aanspreken maar iemand persoonlijk ontmoeten zegt zoveel meer. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je vragen stellen en je wensen bespreken. Daar kan de ondernemer dan een kostenopgave van maken, zodat je weet waar je aan toe bent.
https://freda.nl/freda-gaasbeek/voorgesprek

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2020 Freda Gaasbeek