Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Columns Contact
Geplaatst op 25 May 2021

Vervoer per bakfiets

Een jonge man met een passie, een passie voor techniek en een passie voor mensen. Met veel geduld heeft Jeroen de oude bakfiets uit elkaar gehaald. Elke onderdeel onder handen genomen en alles ziet er weer prachtig uit.
De klassieke bakfiets, je ziet ze bijna niet meer. De markante fiets waar vroeger de goederen mee vervoerd werden. Soms zie je ze nog op een markt staan en brengt het je terug naar die goeie oude tijd.
Als onderdeel van het afscheid kan de laatste rit heel speciaal worden. De kist wordt op de klassieke bakfiets geplaatst en de familie fiets mee. De bestuurder kan worden afgewisseld want een lange rit is best wel zwaar vertelt Jeroen. Maar dan plannen we extra tijd in voor de allerlaatste rit. Bij de locatie aangekomen waar de afscheidsceremonie zal plaatsvinden brengen we de kist naar binnen. Na afloop fietsen we dan naar de begraafplaats of het crematorium.

De familie kan zelf fietsen, maar het is ook mogelijk dat Jeroen de fiets bestuurt.


 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2022 Freda Gaasbeek