Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws De boerderij
Kosten Blog Contact

Nieuws

Geplaatst op 6 januari 2024

Terugblik op 10 jaar als zelfstandig uitvaartbegeleider

Een goed lopend bedrijf opbouwen kost tijd. Zeker in de uitvaartbranche. Maar ik kan tevreden terug kijken, er is een mooie stijgende lijn in het aantal meldingen. Mijn naam is steeds bekender merk ik overal waar ik kom. Wat heb ik veel lieve families mogen bijstaan.

Lees verder
Geplaatst op 16 juni 2023

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te tuinieren. Het is ontzettend fijn dat ik in een oude verbouwde boerderij mag wonen. Rondom de boerderij staan vele wilgen, vlieren en fruitbomen. Om daar optimaal gebruik van te maken vind ik het leuk om jam, chutney of siroop te maken. Als de vlieren in bloei staan maak ik vlierbloesemsiroop. In het najaar laat ik van de appels en peren sap persen. Bij het ontbijt verse bramen en frambozen is toch heerlijk.

Lees verder
Geplaatst op 19 september 2022

Referenties

Na afloop ga ik altijd terug naar de familie voor een evaluatiegesprek. Dan vraag ik ook altijd of ze een evaluatieformulier willen invullen. Hieronder een aantal reacties van de families die ik mocht begeleiden.

Lees verder
Geplaatst op 21 juli 2022

Het dilemma: Fotograaf bij het afscheid

Met foto’s worden de herinnerringen vastgelegd. Tijdens een afscheid gebeurt er veel in korte tijd. Door de emoties is iedereen niet even opmerkzaam als in normale omstandigheden. 

Lees verder
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek