Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Columns Contact

Nieuws

Geplaatst op 25 May 2021

Vervoer per bakfiets

Als fietsen een hobby was dan is de laatste reis per bakfiets een bijzonder onderdeel van het afscheid.

Lees verder
Geplaatst op 21 May 2021

Funeral Fair Festival

We hopen allemaal dat het Corona tijdperk snel voorbij is. Gezelligheid op een festival hebben we allemaal gemist. Pak dan nu de kans om die sfeer weer te ervaren en tegelijkertijd inspiratie op te doen over afscheid. In de prachtige tuin van Appeltern wordt de Funeral Fair georganiseerd.

Lees verder
Geplaatst op 25 January 2021

Het dilemma: Fotograaf bij het afscheid

Met foto’s worden de herinnerringen vastgelegd. Tijdens een afscheid gebeurt er veel in korte tijd. Door de emoties is iedereen niet even opmerkzaam als in normale omstandigheden. 

Lees verder
Geplaatst op 11 January 2021

Referenties

Na afloop ga ik altijd terug naar de familie voor een evaluatiegesprek. Dan vraag ik ook altijd of ze een evaluatieformulier willen invullen. Hieronder een aantal reacties van de families die ik mocht begeleiden.

Lees verder
Geplaatst op 7 January 2021

Terugblik op 7 jaar als zelfstandig uitvaartbegeleider

Een goed lopend bedrijf opbouwen kost tijd. Zeker in de uitvaartbranche. Maar ik kan tevreden terug kijken, er is een mooie stijgende lijn in het aantal meldingen. Mijn naam is steeds bekender merk ik overal waar ik kom. Wat heb ik veel lieve families mogen bijstaan.

Lees verder
Geplaatst op 4 January 2021

Nieuwe manier van opbaren

In de uitvaartbranche zijn er altijd ontwikkelingen. Dat volg ik op de voet. Een nieuw product dat mijn aandacht trok was Bio Sac 200. Een hele nieuwe manier van opbaren. Met deze bijzondere manier is een koeling niet meer nodig. Er zijn geen ingewikkelde procedures voor nodig.

Lees verder
© Copyright 2021 Freda Gaasbeek