Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Kosten Groene uitvaart Columns Anders afscheid nemen door het coronavirus Als er een melding komt.... Hennie Schippers Afscheid van Kaatje Als er een melding komt... Van der Kolk Wij doen de herinnering Gewoon, of net even anders. Atelier Gewoon, of net even anders. Kleurrijk Gewoon, of net even anders. Creativitet De uitvaartbegeleider aan het werk Gedicht - Druppel Gedicht - Achter vage verten Gedicht - Zoals een bloem zo is't leven Gedicht - Wind Gedicht - Het ruisen van de golven Gedicht - Geen wind meer in de zeilen Opbaren van een overledene Gedicht: Winter Muziek als steun
Nieuws Agenda Contact Natuurbegraven

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2020 Freda Gaasbeek