Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact
Geplaatst op 19 september 2022

Referenties

Na afloop ga ik altijd terug naar de familie voor een evaluatiegesprek. Dan vraag ik ook altijd of de familie een evaluatieformulier wil invullen. Hieronder een aantal reacties van de families die ik mocht begeleiden.

Ik waardeer het  vertrouwen en voel me vereerd om families te kunnen ondersteunen tijdens deze uitdagende tijden. Als u meer informatie wilt over mijn uitvaartbegeleiding of als u mijn diensten nodig heeft, sta ik altijd voor u klaar.

Het was een mooi uitvaart, mede dankzij Freda, die rustig en bescheiden alles in goede banen leidde.
Familie Versteegh

Freda heeft ons heel goed geholpen met de uitvaart van mijn echtgenoot en onze vader en opa. In het eerste gesprek stelde ze vragen die ons hielpen creatiever te denken. Op deze manier heeft ze enorm bijgedragen om de uitvaart persoonlijk te maken. Door haar kregen we het vertrouwen dat het kon en dat de organisatie goed zou komen. Op 't praktische vlak heeft ze ons ook goed ondersteund en ook het contact met haar was fijn. 
We zouden haar van harte aanbevelen.
De uitvaart is een mooie herinnering.
Marita Satink, Wiebe en Merijn Mulder

Van drie verschillende dochters van mevrouw Bos:
Cathrien: Freda weet op een rustige wijze, in zeer korte tijd, heel professioneel te handelen in deze bizarre stressvolle tijd, zodat er een intieme en waardige wijze afscheid kan worden genomen, waar iedereen gelukkig mee was.
Saskia: Freda weet een zeer prettige sfeer, energie te creëren. Ze is zorgvuldig, geduldig en doortastend. Je voelt dat ze dit vak met liefde heeft gekozen en zo ook uitvoert.
Marijke: Freda heeft ons uitstekend begeleid. Knap werk om ieder van ons tot haar recht te laten komen en tegelijk het hele proces van afscheid op rolletjes te laten lopen!

Freda is een fijne, betrokken, aangename vrouw.
Fam. Remmers en Van der Veld

Na een overlijden komt er zoveel op je af. Freda heeft ons fantastisch geholpen en goede suggesties gedaan ivm de crematie van onze vader. Wij kijken met een fijn gevoel terug op deze dag.
Fam. Janse

Het hospice verwees me naar Freda op grond van gezamenlijke interesse voor de natuur. En zo kamen we terecht bij Edward Otten, houtkunstenaar te Zwolle. En terecht een kunstenaar. Hij maakte de prachtigste doodskist die ik ooit heb gezien. Dichterbij de boom - de bron - kun je niet komen. De meest natuurlijke vorm als basis. De deksel met schors en mos. Zonder Freda hadden we hem niet gevonden!
Anke Lankreyer-Drost


Freda luistert goed naar gevoelens en wensen van nabestaanden. We zijn zeer tevreden over haar begeleiding.
Fam. Van Leusen

Vanuit een vriendschap ruim 20 jaar geleden, heb ik besloten met Freda contact te zoeken na het onverwachte overlijden van mijn lief. Hoe fijn was het, te beseffen dat Freda mijn partner tijdens een roerige periode wilde zijn.
Met rust en kalmte en zeker ook betrokkenheid, bleek zij zowel een geweldige procesbegeleider als ook een perfecte ceremoniemeester tijdens de uitvaart zelf met veel aandacht voor details die er toe doen.
Hoe mooi om te beseffen dat de gesprekken en verhalen totaal onverwacht prachtig terug kwamen in een persoonlijk verhaal tijdens de uitvaartplechtigheid. Daarmee heeft Freda een andere belangrijke competentie laten zien: goed kunnen luisteren. 
Omdat het totale proces zich kenmerkte door met rust veel ruimte te geven voor onze eigen inbreng en daarin flexibel mee te bewegen, raad ik Freda graag aan als samenwerkende partner tijdens zo'n emotioneel en heftige levensfase.
Ontzorging in optima forma.
Jolande Ruitenberg

Mijn vader overleed. We zagen het al aankomen en toch was het sneller dan we dachten. Mijn vader was goed voorbereid en had een kaartje van Freda bij de polissen liggen.  Wat fijn om iemand in die periode bij je te hebben die je laat doen wat je wilt doen, je ondersteunt als je twijfelt en je helpt als je niet goed weet hoe. Ze had op alles een antwoord en kwam met een voorstel als we er zelf even niet uitkwamen. Ook het respect dat ze toonde naar mijn vader en ons was hartverwarmend. 
De uitvaart op 1 mei kenmerkte zich door warmte, liefde, genegenheid en saamhorigheid tussen ons als gezin, kinderen en kleinkinderen. De zorgvuldige voorbereiding en de begeleiding van Freda zorgde voor een waardig afscheid van mijn vader. Ook was er plaats voor mensen die via de livestream meekeken. Zij hebben zich echt betrokken gevoeld, zoals we later hoorden.
Wij voelden ons heel erg gesteund Freda. Dat we zo fijn op zo'n verdrietig moment kunnen terugkijken, komt voor een groot deel door jou en daar bedanken we je voor uit de grond van ons hart. 
Namens mijn moeder, broer en zus een hartelijke groet. Edith Ipenburg

We hebben je begeleiding als zeer warm en plezierig ervaren, bedankt!
Fam. Stoel

Freda jouw betrokken zijn bij het overlijden van Hennie heeft op mij diepe indruk gemaakt. Ik dank je daarvoor oprecht. Het zal mijn verdriet verzachten.
Frans Leenderts

Beste Freda. 
Enige tijd geleden heb jij de uitvaart van mijn schoonmoeder mogen verzorgen. Ik wil nu graag, na een zestal weken, melden dat wij nog steeds een heel goed gevoel hebben over de begeleiding die je gegeven hebt. Vooral het gevoel en liefde die jij eraan hebt toegevoegd is zeer bijzonder. Ook het uit handen nemen van allerlei zaken waar mijn schoonvader en wijzelf geen verstand van hebben, maar jij des te meer, was erg fijn. Hierdoor hoefde wij ons helemaal geen zorgen maken over de randzaken en ons focussen op onszelf en uiteraard onze vader en de plechtigheid die wij graag wilde verzorgen voor onze moeder. Wij, maar in het bijzonder mijn schoonvader, willen jou nogmaals danken voor de ontzettend goede en liefdevolle verzorging en begeleiding van de crematie van mijn schoonmoeder. 
Met vriendelijke groet,
Jan Eijbergen


Zou mij geen betere persoon hebben kunnen bedenken.
Deze vrouw is uitermate geschikt voor het werk.
Hans van Boxtel.

Beste Freda,
Het was een mooi afscheid van Jaap op zaterdag 13 april, waar wij met dankbaarheid op terug kijken. 
Mede door jouw zorg, het meedenken en de aandacht voor alles wat geregeld en gedaan moest worden, hebben wij een goed gevoel overgehouden aan deze verdrietige tijd. 
Hartelijk dank voor je persoonlijke betrokkenheid.
Liefs Eri Goedkoop

Warm, liefdevol en zeer profesisoneel.
Leiding hebben en toch alle vrijheid geven om de uitvaart te regelen zoals we wilden. En met die "leiding" waren we juist heel blij. Freda, we waren (en zijn) heel blij met je. 
Fam. Van 't Land

Ik heb Freda leren kennen in mijn werk als verpleegkundige inde wijk, daar heb ik samen met haar de laatste zorg mogen doen bij een client van mij. Gelijk dacht ik wow wat een fijne manier en zo persoonlijk, wat een mooie "persoonlijkheid" deze vrouw. Toen mijn schoonmoeder overleed was het ook niet zo moeilijk en heb ik Freda gebeld of ze tijd had om een uitvaart te regelen. En zo gebeurde het.
Freda, wij als familie hebben je begeleiding als warm, integer, persoonlijk en intens fijn mogen bewaren.
Je was er voor ons in heel verdrietige, moeilijke tijd. Tot in de puntjes heb je alles geregeld, niet of nergens hoefden we aan te denken, we hebben de uitvaart samen mogen bedenken en het is geheel in de geest van onze lieve mam gegaan. Alles is die dag mooi verlopen. Nog een belangrijk punt: Ook de opbaring, op de nieuwe natuurlijk manier ,hebben wij heel fijn gevonden. Geen koud lichaam, geen verandering in de dagen na het overlijden. Dit gaf ons de kans haar tot het laatste moment te houden zoals ze was. Freda dank dank voor je begeleiding.
Lieve groet, Familie v.d. Kolk.

Freda is betrokken, denkt mee, prettige vrouw, regelt veel op de achtergrond. Zorgt dat alles op tijd geregeld is. Heel fijn om met haar samen alles te regelen.
Monique van den Berg-Nijmeijer

Met een warme en toegankelijke benadering, heeft Freda Gaasbeek de uitvaart van mijn vrouw op zeer professionele wijze begeleid. Zij heeft veel zorgen uit handen genomen.
Paul Husen

Lieve Freda,
Dankzij jou hebben we op een ontspannen en natuurlijke manier afscheid kunnen nemen. De onzekerheid die er was voor het overlijden, wat staat me allemaal te wachten, was bij de eerste ontmoeting weg. Alles werd geregeld maar wel op een manier die bij ons (doe-het-zelvers in hart en nieren) paste. Je bent een fijn mens en een echte vakvrouw!
Groet, Hettie van Veen en kinderen

Dag Freda,
Het was een goed besluit om vooraf en niet onder druk van emoties, vanwege een overlijden, een gesprek te hebben over de mogelijkheden en keuzes bij een uitvaart. Dat voorgesprek hebben we erg gewaardeerd.
Jouw deskundige en betrokken begeleiding na het overlijden van moeder heeft ons goed gedaan. Door jouw inbreng en meedenken konden we een uitvaart beleven zoals we die zelf in gedachten hadden. De emotie van dat moment maakt toch dat je beperkt bent in het overzien van het geheel en het is toch een eenmalig moment. Hartelijk bedankt oor je gewaardeerde inbreng.
Fam. Salentijn

Vanaf de eerste ontmoeting waren we blij met onze uitvaartbegeleidster Freda Gaasbeek. Toen onze (schoon-)moeder was overleden deed Freda de verzorging en opbaring zorgvuldig en met aandacht voor de helpende hand van de familie.
Freda staat bij de voorbereiding van de uitvaart open voor eigen ideeën of initiatieven van de familie en stimuleert dat ook.
Waar nodig doet Freda zelf voorstellen of geeft ze de verschillende mogelijkheden aan. De contacten via telefoon, email of bezoek verliepen soepel.
Op de uitvaartdag zelf was Freda onze rots in de branding.
Deskundig nam ze de leiding tijdens die dag. Met een tevreden gevoel kijken we terug op deze periode van afscheid nemen van onze (schoon-)moeder. Alle onkosten zijn van te voren transparant met ons besproken.
Jan en Hanneke ten Berge

Alles bij elkaar een hele mooie begrafenis met zorg en rustig georganiseerd.
Fam. Versteeg/Voorhuis

Zeer deskundig en betrokken op gepaste afstand aanwezig.
Fam. Kanning

Wij als familie zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding, zorg en aandacht, zowel voor de overledene als voor de nabestaanden.
Fam. Niemer

Wanneer je confuus bent, in de war van wat er in een tijdsbestek van 3 dagen zich heeft afgespeeld ....
En er komt iemand bij je die uiterst discreet en in alle rust de regie pakt..
Op de juiste momenten en met een perfecte timing waardevolle handreikingen doet ...
Dan mag je oprecht dankbaar zijn dat we terug kunnen kijken op een waardig afscheid 
Enorm bedankt lieve Freda Gaasbeek .
Iedereen verdient een uitvaartbegeleidster zoals jij !!!
Henriëtte Hultink

"Freda heeft gevoel voor natuurbegraven en doet er alles aan om de gewenste unieke invulling mogelijk te maken. Ze komt zelf ook met creatieve aanvullende suggesties. Het resultaat werd door iedereen als zeer bijzonder ervaren."
Jeroen Dollenkamp-Tiggelman

Alles zeer goed geregeld. Veel ruimte voor eigen invulling en creatieve oplossingen.
Giusepe Schönberger

Betrokken, vakkundig en respectvol. Ze heeft goed geluisterd, waardoor ze prachtige woorden kon spreken tijdens de crematieplechtigheid. Ze heeft veel zorgen weggenomen, hield het overzicht waardoor alles moeiteloos verliep.
Ebelie Zwart
 
Prettige en deskundige uitvaartbegeleider die er op de juiste momenten was.
Familie Broekman
 
Freda luistert goed wat de familie wil en komt met goede voorstellen.
Familie Beernink
 
Wij hebben de volledige ontzorging door Freda als zeer prettig ervaren. Wij kunnen ieder haar aanbevelen.
J. Klumperman
 
Onze contacten met Freda zijn, na het overlijden van mijn moeder, zeer goed  geweest. Ze is toegankelijk en betrokken, daar waar nodig duidelijk vwb invulling  en organisatie. Ze geeft ruimte voor eigen initiatieven en is positief kritisch. Ze heeft aandacht en geeft ruimte voor de emoties die zich aandienen.
Fam. De Rijke
 
Het was een mooie dag. Bedankt voor het begeleiden.
Trudie
 
Zeer prettig, lief en warm.
Yvonne Isendam


 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek