Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Melding ​Voorgesprek Kinderen Referenties
Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Freda

Mijn naam is Freda Gaasbeek. 

In de afgelopen jaren heb ik al vele families mogen begeleiden bij het afscheid nemen en het regelen van de uitvaart.  Zonder vooroordeel stap ik bij de families naar binnen om te ervaren wat er nodig is. Door te luisteren, vragen te stellen en te voelen voeg ik mij naar de wensen van de familie. Samen met hen ga ik aan de slag om tot een mooi afscheid te komen, voor de familie zelf en hun familie en vrienden. Door hen te inspireren en te motiveren begeleid ik hen door deze moeilijke periode.

Niet wachten tot het overlijden?
Van te voren kunnen al veel beslissingen worden genomen. Dat geeft u de ruimte om met het afscheid nemen bezig te zijn.
Meer informatie over het voorgesprek.

Wilt u van te voren kennismaken of een overlijden melden?
Bel Freda Gaasbeek 06-42513280. Dag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week.


 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek