Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Start van het begeleiden vóór het overlijden

Kennismakingsgesprek
Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek of wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Heeft u bepaalde vragen waar u graag een antwoord op wilt. Of wilt u als familie al enkele voorbereidingen treffen. Als we van te voren al kennis met elkaar maken weet u wie uw familie gaat begeleiden in de moeilijke periode van het definitieve afscheid. Voelt het goed? Dan kunnen we verdere afspraken maken. Een kennismakingsgesprek kost niets en is geheel vrijblijvend.

Wensen bespreken 
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we alle onderwerpen waar u mee te maken krijgt na een overlijden. Waar wilt u opbaren, wilt u een kist of een wade, wie mag er afscheid nemen en wanneer, van welke muziek houd u en nog veel meer onderwerpen

Begroting maken
Als de wensen bekend zijn maak ik voor u een voorlopige begroting. Deze zal ik toelichten in een persoonlijk gesprek. De samenvatting van alle wensen en de kostenbegroting ontvangt u in een bewaarmap. Daar kunt u belangrijke documenten aan toevoegen. Zoals gegevens van de notaris, een adressenlijst en polissen van verzekeringen.

Bel Freda 06-42513280.
Alles geregeld

Je kist is uitgekozen
De bloemen zijn besteld
Alles is geregeld
Precies zoals je had verteld

Alles is geregeld
Van de kaarten tot aan het laatste lied
Maar één ding zijn we vergeten:
Wat doe ik met mijn verdriet?
Roos van de Poel                                                                                                          

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek