Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Als een kind overlijdt

Wat nu?

Als je een kind verliest weet je niet wat je overkomt. Maar het gebeurt helaas wel. 

Kan ik jullie daarbij helpen? Ja dat kan! Graag wil ik jullie hierbij begeleiden.

Wat zijn jullie wensen, hoe willen jullie afscheid nemen? Door naar jullie te luisteren kan ik samen met jullie een liefdevol afscheid voorbereiden. Het regelwerk neem ik jullie uit handen. Ik zorg ervoor dat alles verloopt naar jullie wensen.

Het maakt een groot verschil of het overlijden verwacht of plotseling gebeurt. Als jullie kindje ziek is kun je gerust van te voren al kennis met mij maken. Er kunnen dan voor het overlijden al keuzes gemaakt worden. Dat geeft jullie de gelegenheid om bewust afscheid te nemen als het zo ver is.

Je mag ook bellen na het overlijden. Heb je vragen? Bel me gerust.

Telefoonnummer van Freda: 06 - 42 51 32 80

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2023 Freda Gaasbeek