Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Melding

In de week na het overlijden moet er van alles geregeld worden. Vanaf het eerste moment zijn er vele keuzemomenten.

Neem gerust de tijd om een keuze te maken. Er hoeft niet direct gehandeld te worden. Daarin kan ik u begeleiden en de mogelijkheden uitleggen.

Door naar de verhalen van de nabestaanden te luisteren leer ik de overledene een beetje kennen. Door de juiste vragen te stellen ontdek ik wat hij of zij belangrijk vond in het leven. In de week tot de uitvaart begeleid ik u tot het definitieve moment van afscheid. Alle vragen kunt u stellen, niets is raar. Vaak hebt u al een idee over wat u graag zou willen. Ik laat u vertellen wat u in gedachten heeft en kan u informeren over de mogelijkheden.

Wilt u een overlijden melden?
Bel Freda 06-42513280. Dag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week.

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2023 Freda Gaasbeek