Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Melding

In de week na het overlijden moeten er verschillende zaken worden geregeld.            
Ik begrijp dat dit een moeilijke tijd is en dat er veel keuzes gemaakt moeten worden.
Graag ondersteun ik de familie gedurende dit proces.
Door naar de verhalen van de nabestaanden te luisteren, probeer ik een beeld te krijgen van de overledene.        Door de juiste vragen te stellen, ontdek ik wat hij of zij belangrijk vond in het leven. Gedurende de week tot aan de uitvaart zal ik u begeleiden tot het definitieve moment van afscheid.                                                                             U kunt alle vragen stellen die u heeft, er is niets dat raar is.

Waarschijnlijk heeft u al een idee van wat u graag zou willen. Ik geef u de ruimte om te vertellen wat u in gedachten heeft, zodat ik u kan informeren over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u een overlijden melden?
Bel Freda 06-42513280. Dag en nacht bereikbaar, zeven dagen per week.

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek