Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Begraven of cremeren

Of begraven of cremeren milieubewuster is hangt af van vele factoren. De grootse vervuiler tijdens een uitvaart zijn de vervoerskilometers van het bezoek. Een optie kiezen kan dus voortkomen uit de dichtstbijzijnde mogelijkheid. De begraafplaats om de hoek is schoner dan het crematorium vele kilometers verderop. Ook je leefomgeving is van belang. In de grote stad is er voor begraven al snel sprake van ruimtegebrek. Al met al zit er weinig verschil tussen begraven of cremeren als het gaat om de belasting van de natuur. De verschillen leg ik graag aan u uit.

https://freda.nl/groene-uitvaart/natuurbegraafplaats
 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek