Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Natuurlijk opbaren


Bij thuisopbaringen wordt vaak een elektrische koeling gebruikt. Het kan ook op een natuurlijke manier. ‚Äč

Bio Sac 200
De allernieuwste manier is met de zakjes van Bio Sac 200. In de afgelopen periode heb ik een aantal opbaringen met de Bio Sac verzorgd. Met hele positieve ervaringen. De familie heeft op een fijne manier afscheid kunnen nemen, zonder dat het lichaam heel erg koud aanvoelde.
Bekijk het filmpje maar eens. 


Met graszoden:
Bij natuurlijk koelen worden bakken met graszoden onder de kist of het bed geplaatst. De graszoden worden regelmatig besproeid met een oplossing van rozemarijn (etherische olie) en vloeibare rozenkwarts(mineraal). Door het besproeien zal het vocht verdampen. Hierdoor ruikt de ruimte fris en blijft het koel. Eventueel kunnen extra koelelementen of bakjes met ijsblokjes in de ruimte geplaatst worden.Foto: Else Hultink Fotografie

 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2023 Freda Gaasbeek