Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Biotop papier

Om familie, vrienden, collega's en andere belangstellende op de hoogte te brengen van het overlijden wilt u een bericht versturen. Het bericht kan samengesteld worden met een portret- of vakantiefoto van de overledene.

Geen kaarten versturen belast het milieu het minst. Het overlijdensbericht kan per mail of via sociale media verstuurd worden. Ook dan kan er een mooie lay-out worden samengesteld. 

Kiest u voor het versturen van een kaart dan adviseer ik u Biotop papier. 
De productie van Biotop papier vindt plaats volgens de meest moderne en schone technieken die er in de papiermarkt te vinden zijn. Biotop papier is naturel-kleurig en heeft een natuurlijke uitstraling met een chique karakter.


 

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek