Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Advertentie en kaarten

De tekst voor de rouwkaart en de advertentie gaan we samen opstellen. Daarbij is belangrijk dat de woorden zorgvuldig gekozen worden. Welke woorden typeren de overledene

Alle praktische informatie moet duidelijk vermeld worden. Daarvoor is het noodzakelijk al afspraken te maken over het moment van condoleren, waar wordt de afscheidsplechtigheid gehouden, wordt het begraven of cremeren. 

Een persoonlijke kaart opmaken doe ik altijd samen met een creatieve vormgeefster. Daarbij werk ik niet met een standaard voorbeeldenboek. Samen met de familie gaan we op zoek naar elementen die belangrijk waren in het leven van de persoon waar het allemaal om gaat.  Geke Scholten van Leavz Design gaat aan de slag met alle door ons aangeleverde gegevens. 
Een mooie kaart is een blijvend tastbaar herdenkingsmonumentje waar je troost uit kunt putten. Hij staat vaak nog een hele periode op een zichtbare plek. Naast de kaart kunnen ook liturgieboekjes, programmaboekje voor de afscheidsbijeenkomst, condoleancemappen en bedankkaartjes in dezelfde stijl worden gemaakt. Een compleet pakket.‚Äč

Lees hier meer.

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek