Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Online afwikkeling

Een week na de uitvaart wil ik graag met de familie een afspraak maken om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Ik ben erg benieuwd naar uw terugblik op het afscheid en uw ervaring met mijn begeleiding. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt mij mijn dienstverlening verder te verbeteren.

Nabestaandendesk
Bij de afwikkeling van een nalatenschap begrijp ik dat maatwerk essentieel is. Daarom bied de diensten van de Nabestaandendesk aan. Dit online platform is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij uw persoonlijke situatie. Met behulp van een handige checklist ontdekt u eenvoudig welke zaken moeten worden afgehandeld in de nalatenschap. Van erfenis en notaris tot bankzaken, belastingen en het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Op deze manier behoudt u snel het overzicht en zorgt u ervoor dat alles na de uitvaart goed geregeld is.

Nadat ik u heb aangemeld, ontvangt u inloggegevens en kunt u via deze link inloggen.
https://freda.nabestaandendesk.nl/en/login

Liever een boekje?
Bent u niet zo digitaal?  Of werkt u liever alles af op uw eigen manier? Dan kunt u van ons een handzaam boekje ontvangen om de nalatenschap af te wikkelen: ‘Zorgen Erna, Hulp bij afwikkeling van de nalatenschap.

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek