Een overlijden melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar Tel. 06 - 42 51 32 80
Home Freda Dag voor dag Groene uitvaart Nieuws Kosten Blog Contact

Muziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van een uitvaart. Meestal wordt dit met een installatie ten gehore gebracht, maar het kan ook live. Live muziek raakt de gevoelige snaar. De beleving van de muziek is intenser als het live wordt uitgevoerd. 

Live muziek voor, tijdens en na afloop van de plechtigheid geeft een bijzondere sfeer. Ik heb contacten met diverse muzikanten die kunnen spelen op uw uitvaart. In overleg spelen ze uw favoriete nummers. 

In Zwolle woont Hans Jansen, bekend als de Stationspianist, hij kan persoonlijke verzoeknummers tijdens het afscheid spelen en zingen.
https://www.hansjansenmusic.com/muziek

Dat verdient een liedje
Een heel persoonlijk afscheid kan worden samengesteld door Willem Gunneman. In overleg met de familie creëert Willem met het grootste gemak een heel persoonlijk lied. Met muzikale ondersteuning van een pianist. Daarin verwerkt hij de typerende eigenschappen en tradities van de overledene,
Een voorbeeld vind je hier:
https://www.willemgunneman.nl/datverdienteenliedje

Freda Gaasbeek

Als kleinschalige uitvaartondernemer ben ik onafhankelijk en zijn de keuzes van de familie doorslaggevend. In de emotionele periode vlak na een overlijden breng ik rust en aandacht en begeleid de familie liefdevol naar het definitieve moment van afscheid nemen.

Kennismakingsgesprek

Het komt nog heel vaak voor dat de uitvaartbegeleider pas wordt ingeschakeld als het overlijden al heeft plaats gevonden. Maar misschien bent u ernstig ziek en wilt u zelf meebeslissen over hoe uw afscheid er uit gaat zien. Lees hier meer over een kennismakingsgesprek.
© Copyright 2024 Freda Gaasbeek